Nieuwe productlijn – Forever

Written by: admin Date of published: .

aloë vera
Hoewel er meer dan 300 soorten aloë bestaan is Aloë Barbadensis Miller, beter bekend als aloë vera de meest krachtige in haar soort. De gel uit de bladeren van aloë vera bevat meer dan 200 voedingsstoffen waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. De plant bezit eigenschappen die de stofwisseling stimuleren, de weerstand verhogen, het imuunsysteem ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en een extra energiek gevoel bezorgen.

patent
In 1968 slaagde men er in Amerika in om de gel aan de plant te onttrekken en op natuurlijke wijze te stabiliseren door toevoeging van natuurlijke antioxidanten in de vorm van vitamine C en E. Hierdoor is de gestabiliseerde aloë vera gel vijf jaar houdbaar en behoudt deze zijn krachtige werking. Dit unieke stabilisatieproces is gepatenteerd door Forever.

grootste in bijenproducten
Forever is ook de grootste producent ter wereld van bijenproducten. Dit assortiment van hoogwaardige producten, met door bijen geproduceerde voedingsstoffen, kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het imuunsysteem en een gezonde levensstijl.

uniek keurmerk
Forever heeft als eerste bedrijf ter wereld het IASC-certificaat
(International Aloe Science Council) verworven, met het recht om het keurmerk van onze organisatie op al haar producten te gebruiken. Met deze zegel van goedkeuring bewijst Forever dat zij voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en puurheid. Miljoenen mensen overal ter wereld gebruiken de kosher aloë vera producten van Forever, met zeer goede resultaten.

100% tevredenheidsgarantie
Miljoenen mensen gebruiken dagelijks naar volle tevredenheid de hoogwaardige producten van Forever. De hoge productkwalitet van Forever maakt het mogelijk om op alle producten een 100% tevredenheidsgarantie van dertig dagen te verstrekken.

Trackback van jouw site.