Verven & Epileren

Algemene informatie:

Haarkleuring of haarverven is het met (al dan niet synthetische) kleuringsproducten veranderen van de natuurlijke haarkleur. Zowel mannen als vrouwen wenden het aan om grijs haar te bedekken, om de natuurlijke haarkleur te wijzigen, of om de natuurlijke haarkleur te herstellen nadat het haar ontkleurd of (eventueel door de zon) gebleekt is geweest.

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.
Het verwijderen van haar kan met een pincet, met was of hars of met een (elektrisch) epileerapparaat dat met kleine pincetjes of tangetjes automatisch haartjes uittrekt.
Epileren gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is (wenkbrauwen, armen, benen), bikinilijn of waar deze ongewoon is, zoals op de bovenlip en kin van een vrouw.
Een geëpileerd haartje kan teruggroeien. Als men wil dat een haar definitief verdwijnt, kan men het bij de wortel “verbranden”, door het te laten laseren. De haartjes kunnen na het epileren ook wegblijven, terwijl dit niet de bedoeling was. Met permanente make-up kunnen er weer, voor een paar jaar, haartjes getekend worden zodat de wenkbrauw weer een mooie vorm krijgt.

  • Wimpers verven € 11,50
  • Wenkbrauwen verven € 11,50
  • Epileren € 11,50
  • Combinatie € 25,-
    • Epileren, wimpers en wenkbrauwen verven

Vul onderstaand formulier in voor uw vraag of afspraak.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

* noodzakelijke velden