Meso Therapie behandelingen (BeautyTecSim)

Algemene informatie:

Ultrasone golven tegen huidproblemen

De mogelijkheden van Beautytec Sim zijn indrukwekkend. Een staaltje hoogwaardige technologie uit Duitsland, voor een vakkundige bestrijding van:
oedeemvorming onder de oogleden

  • acne
  • rimpels
  • littekens
  • pigmentstoringen

Behalve geluidsgolven, kan dit apparaat ook impulsen geven met een hoog voltage. Zo ontstaat een soort fitness voor het gezicht: bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus worden gestimuleerd, net als de doorbloeding. Het voelt aan als een lichte tinteling, het is de ideale voorbereiding op verdere behandeling. Dit is ook erg geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid of een huid die kampt met andere huidproblemen. Verzorgingsproducten kunnen dan al snel een allergische reacties opleveren. Door de behandeling met Beautytec Sim wordt het immuunsysteem weer in balans gebracht, waarna we het probleem kunnen verhelpen.

Rimpelbestrijding

Ook is het mogelijk het effect van Beautytec Sim te versterken, door combinatie met Botecson, de zachte remedie tegen rimpels. Met name op het gebied van rimpelbestrijding is dit dé oplossing voor mensen die niet kiezen voor een operatieve ingreep en die pijnlijke injecties willen.
De geheimen van de gezichtsbehandeling

Ultrasone golven

Beautytec Sim werkt met ultrasone golven, dit zijn de golven waar ook baby echo’s mee worden gemaakt. Veiliger kan dus niet. De huidcellen worden als het ware een beetje uit elkaar getrokken, zodat het verzorgingsproduct tot de onderste laag kan doordringen.

Bent u ook op zoek naar een behandeling die bij veel cosmetische problemen een onmiddellijk resultaat garandeert? Dan is onze BeautyTec Sim behandeling perfect voor u.

Reken voorgoed af met:

  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Fibrome

Bovendien zijn alle behandelingen weefselvriendelijk en al naar gelang de individuele pijngrens, pijnloos. Gezien het feit dat de weefselbelasting minimaal is, worden er doorgaans geen pigmentvlekken of littekens aan overgehouden. Door de behandelingen met het Beautytec Sim systeem te combineren, kan een verkorting van de totale behandelingsduur worden verkregen. Het eindresultaat is dus snel zichtbaar.

Vul onderstaand formulier in voor uw vraag of afspraak.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

* noodzakelijke velden